Piiri jäsenseuroineen tarjoaa nuorille monia kalastuspalveluita. Jäsenseurojemme kalakerhot askartelevat kalastusvälineitä, käyvät kalareissuilla sekä järjestävät kalaleirejä, joissa nuoret tapaavat muita ikäisiään, joita kalastuskärpänen on puraissut.

Kalastuksesta kiinnostuneen nuoren kannattaa liittyä jäseneksi paikalliseen tai läheiseen kalaseuraan. Lista seuroista löytyy sivujen kohdasta yhdistys. Seuran valinnassa kannattaa huomioida mitä palveluita kalaseuralla on nuorelle tarjota sekä mihin kalastusmuotoon toiminta painottuu. Asiasta voi tiedustella suoraan seuran yhteyshenkilöltä tai vaikkapa piirin sihteeriltä.

FisuunMikäli sopivaa seuraa ei löydy, niin keskusjärjestön Fisuun-kalastusseuraan voi myös liittyä ja saada järjestön jäsenedut. Fisuun-seura ei kuitenkaan järjestä nuorille kerhoa ja tapahtumia, joten aktiivista toimintaa etsivien kannattaa etsiä kalaseura lähistöltä. Lisätietoa Fisuun-kalaseurasta: www.fisuun.fi

Fisuun.fi sivuihin kannattaa kaikkien kalastavien nuorten tutustua. Sieltä löytyvät vinkit askarteluun, kalastukseen sekä tietoja leireistä ja tapahtumista.

Piirin tarjoamat kalastusjutut nuorille ovat lähinnä messuilla harrastuksen esittelyä sekä kalakummien kouluvierailut. Joka vuosi tuhannet koululaiset pääsevät koulun tai päiväkodin yhteydessä tutustumaan kalastukseen. Kalakummitoiminnasta on lisää Kaverin Kanssa Kalaan-otsikon alla.

 

Jyri Haapanen uusi kalastuksenohjaaja Hämeen piirillä

Olen Jyri Haapanen Suomen vapaa-ajankalastajat Kj Ry:n uusi (Hämeen piirin) kalastuksenohjaaja.

Aikomukseni on tehdä erittäin paljon työtä nuorten kanssa, miltei tauotta. Haluan myös sitä kautta saada aktiiviset seurat mukaan tähän työhön, järjestämällä erinäisiä tapahtumia/ajanvietettä lapsille/nuorille.

Seurat tietenkin saavat minun kauttani näkyvyyttä kun vain osaan ohjata nuoria oikeaan suuntaan.
Jos tietyllä alueella ei ole aktiivista alueellista kalastustoimintaa, pyrin ohjaamaan nuoret Fisuun.fi sivustolle johon nuoret voivat myös halutessaan liittyä.

Seurat osaavat sitä kautta ottaa minuun yhteyttä mahdollisissa suunnittelu töissä ja kysyä apua kaikkeen hämeen-piirin seura/jäsen toimintaan.

Toivon erittäin mukavia yhteistyöhetkiä seurojen kanssa.

Ystävällisesti
Kalastuksenohjaaja
Jyri Haapanen
045 - 1693977

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.