Kuva, joka sisältää kohteen clipart, Grafiikka, muotoilu, kuvitus

Kuvaus luotu automaattisesti

 

TIEDOTE 20.6.2024
Julkaistavissa heti

Uudet verkkosivut kaikille kalastuksen ystäville – tule tutustumaan!

Suomen Vapaa-ajankalastajien verkkosivut uudistuvat. Olemme avanneet uudet ja entistäkin paremmat verkkosivumme. Vaikka sivut ovat vielä kehitysvaiheessa, haluamme jo nyt toivottaa teidät tervetulleiksi tutustumaan osoitteessa vapaa-ajankalastaja.fi.

Uudet sivumme tarjoavat kattavan kokonaisuuden neuvontapalveluja ja monipuolista sisältöä kaikille kalastuksesta kiinnostuneille. Uudistuksen myötä olemme panostaneet erityisesti selkeään ja käyttäjäystävälliseen sisältö- ja valikkorakenteeseen, jotta löydät etsimäsi tiedon vaivatta. Lisäksi graafinen ilmeemme on kokenut merkittävän parannuksen, mikä tekee sivuilla vierailusta entistä miellyttävämpää.

Mobiilioptimoinnin myötä sivujemme käyttö sujuu nyt saumattomasti myös älypuhelimilla ja tableteilla. Uusilta sivuiltamme on myös aiempaa helpompaa jakaa sisältöjä suoraan sosiaalisen median kanaviin, joten pysyt aina ajan tasalla ja voit jakaa mielenkiintoiset kalastusvinkit ja tapahtumat helposti ystävillesi.

Sivujemme suurena uutuutena on valtakunnallinen keskitetty kalastuksen tapahtumakalenteri, johon on jo nyt lisätty yli 50 erilaista tapahtumaa. Tavoitteenamme on luoda kalastusaktiivisuutta edistävä kalenteri, joka kokoaa yhteen Suomen Vapaa-ajankalastajien sekä sen piirien ja jäsenseurojen tapahtumat. Näin löydät helposti osallistumismahdollisuuksia ja tapahtumia, jotka sopivat juuri sinulle.

Pian julkaistavat automaattisesti Sense-jäsenrekisteristä päivittyvät kalastusseuratiedot tarjoavat ajankohtaista tietoa seurojen toiminnasta ja tapahtumista. Lisäksi vapaa-ajankalastajapiirien kotisivut tulevat jatkossa vapaa-ajankalastaja.fi -sivujen alaisuuteen, mikä varmistaa kaikille piireille laadukkaan ja yhtenäisen netti-ilmeen.Uusien verkkosivujemme tärkein tavoite on tukea kalastusharrastusta sekä edistää jäsenseurojen jäsenhankintaa ja tapahtumien järjestämistä. Tule siis mukaan ja koe kalastuksen ilo uusilla verkkosivuillamme!

Lisätietoja:
Tiedottaja Jaana Vetikko, p. 050 525 7806, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Järjestöasiantuntija Pekka Lehdes, p. 040 586 8089, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö (SVK) on maamme suurin vapaa-ajankalastajien järjestö, joka edistää vapaa-ajankalastajien kalastusmahdollisuuksia sekä neuvoo järjestäytyneitä ja järjestäytymättömiä vapaa-ajankalastajia kestävän käytön mukaisessa kalastuksessa. Arvojamme ovat yhteisöllisyys, vastuullisuus, elämyksellisyys ja asiantuntemus. Toimimme yhdessä paremman kalastuksen puolesta. Järjestön 13 vapaa-ajankalastajapiirin 450 seurassa toimii yhteensä noin 31 000 kalastuksen harrastajaa.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Jaana Vetikko

tiedottaja

päätoimittaja, Vapaa-ajan Kalastaja


Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki

+358 50 525 7806

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

vapaa-ajankalastaja.fi
vapaa-ajankalastajalehti.fi

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti